Assucom AssurantiënKlik om onze app te openenOpenen

Digitaal Portaal

Het is natuurlijk erg vervelend als je schade hebt. Gebruik hieronder onze digitale schadeformulieren zodat wij je schade snel en deskundig kunnen gaan afwikkelen!

Digitale online formulieren

Schadeformulier particulierschadeformulier zakelijkOnline aangifte Politie

 

Download formulieren

Algemeen Schade Formulier (PDF)Europees AanrijdingsformulierAansprakelijkheidsstelling

Heb je een schade die veroorzaakt is door een motorvoertuig (zoals auto, brommer, tractor)? En is de eigenaar van dat voertuig niet bekend of onverzekerd? Met deze check controleer je of je een claim kunt indienen bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Misschien kunnen zij de schade vergoeden.

Online formulieren Waarborgfonds

Indienen claimGetuigenverklaring

 

Download formulieren Waarborgfonds

Verzoek schadevergoedingGetuigenverklaringBrochure Waarborgfonds

 

Online aangifte PolitieSchade aangifte formulier PDFEuropees Aanrijdings Formulier

Open deze pagina op je mobiel en maak gebruik van een van onderstaande downloadlinks!

  

Heb je schade in het verkeer? Gebruik dan onze SchadeApp, want met deze app heb je geen schadeformulier meer nodig. Dus voor gemak en snelheid bij bijvoorbeeld een autoschade download je hierboven de SchadeApp. Of je nu als voetganger, fietser, motorrijder of automobilist betrokken bent bij een ongeval, met onze SchadeApp kun je snel en eenvoudig je schade met een smartphone melden!

Alles via één app, geen papierwerk meer

Het is vanaf nu niet meer nodig om een schadeformulier in je voertuig te bewaren. Met onze SchadeApp kun je eenvoudig een schademelding maken en versturen naar ons kantoor. Geen vervelend papierwerk meer maar eenvoudig met je SchadeApp een schade melden.

Geaccepteerd door alle verzekeraars

Schademeldingen vanuit onze SchadeApp wordt geaccepteerd door alle verzekeraars in Nederland en Europa. Je ontvangt na een melding een e-mail met daarin de schademelding als pdf-bestand die je kan doorsturen naar ons kantoor.

Hoe werkt de SchadeApp

Je vult samen - op één toestel - met de tegenpartij alles in de SchadeApp. Na afloop ontvangen beide partijen een bericht per e-mail met inloggegevens. De schademelding die jij en de tegenpartij samen hebben ingevuld wordt toegevoegd aan de accounts van beide partijen, zodat je die zelf kunt downloaden en kunt versturen naar ons kantoor.

Digitale handtekening

De Schade App maakt gebruik van een digitale handtekening. Dit is belangrijk voor de rechtsgeldigheid van de schademelding. De digitale handtekening zet jij met een SMS code die je ontvangt vanuit de app.

Speel de video af voor een uitgebreide uitleg!

 

  

Wil je snel en eenvoudig een wijziging aan ons doorgeven? Maak dan gebruik van een van onderstaande online formulieren.

Mutatie & Meldingsformulieren

Assucom Assurantiën heeft een wettelijke zorgplicht. Dat wil ook zeggen dat wij je goed moeten informeren over allerlei voor jou relevante ontwikkelingen.

Om dat goed te kunnen doen maken wij graag gebruik van onderstaande handige online tools waarmee jij ons kunt informeren over de actuele situatie! 

Update en Enquête formulieren

Digitale (schade) formulieren

Vervelend dat je schade hebt opgelopen. Een schade komt altijd ongelegen. Je mag er echter op rekenen dat wij er alles aan zullen doen om de schade zo snel mogelijk af te wikkelen zodat je snel weer verder kunt.  

Het is belangrijk dat je de schade zo snel mogelijk aan ons meldt. Dit kun je op één van onderstaande manieren doen:

    • gebruik een van onderstaande schadeformulieren
    • telefonisch melden tijdens kantooruren (071-5171141)
    • per fax (071-5175254)
    • per e-mail
    • via de Digitale Polismap

Nadat je de schade bij ons hebt gemeld, sturen wij je direct het juiste schadeformulier toe en gaan we met de melding aan de slag.

 

Voor schade aan je autoruit kun je een afspraak maken met onderstaande herstelbedrijven. Wanneer je geen gebruik maakt van deze herstelbedrijven geldt er veelal een (hoger) eigen risico. Klik op het herstelbedrijf van je keuze!